Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Μουσική ♪♫

           Μουσική....


Νότες; Πεντάγραμμο;
Όχι! Μουσική είναι τρόπος ζωής! Απλά ζούμε για να ακούμε...



Ψάχνω στο λεξικό για να δω τι είναι "μουσική" και το αποτέλεσμα είναι : Ως μουσική ορίζεται η τέχνη που βασίζεται στην οργάνωση ήχων με σκοπό τη σύνθεση, εκτέλεση και ακρόαση/λήψη ενός μουσικού έργου, καθώς και η επιστήμη που επικεντρώνεται σε θέματα συνδεόμενα με την παραγωγή, οργάνωση και λήψη ήχων. Με τον όρο εννοείται επίσης και το σύνολο ήχων από το οποίο απαρτίζεται ένα μουσικο κομμάτι.


Μουσική για μενα είναι συναισθήματα, έκφραση, αγάπη και ζωή!
Θυμάμαι στιγμές λύπης και στιγμή ευτυχίας σε κάθε στιγμή λύπης ακούω πίσω μου ένα τραγούδι λες και η ζωή μου είναι ταινία και πίσω από αυτή,όπως και σε κάθε ταινία εχει και ένα soundtrack. Λες και έχω ρυθμίσει ένα ρολόι και κάθε φορά που νιώθω χάλια εκείνο αρχίζει για να με κλάψει μαζί μου! Εκείνη τη στιγμή νιώθεις αλλιώς!
Νιώθεις διαφορετικός!
Η μουσικη εχει την δυναμη να ξυπναει φοβερα συναισθηματα.!!

ΦΩΝΗ......ΠΟΥ ΣΟΥ "ΤΡΥΠΑΕΙ" ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΣΟΥ....
ΗΧΟΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.....Τελικά είναι απαραίτητο η μουσική να μας γεννάει συναισθήματα!



Είναι απαραίτητο η μουσική να μας γεννάει συναισθήματα ή εκπληρώνει το σκοπό της όταν μας ευχαριστεί χωρίς απαραίτητα να δημιουργεί συνειρμούς και συναισθήματα εκτός από το συναίσθημα του κορεσμού της ''μουσικής πείνας'';

Σκέψου κάθε "κακή" στιγμή σου!!
ακούς το τραγούδι που παίζει από πίσω σου? Δεν θα το ξεχάσεις ποτέ!
Θα γίνει μέρος της συνήδεισης σου και κάθε φορά που το ακούς θα θυμάσαι εκείνη τη στιγμή ΑΛΛΑ ξέροντας ότι εχει περάσει και είσαι καλά! 
ΑΥΤΟ είναι μαγεία!!!


*Λ*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου