Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

No happy birthday!

        

Μπορεί να μη θέλεις να σου πούμε χρόνια πολλά τη Κυριακή,παρόλο που εσύ χάνεις δώρο:D,εγώ θέλω να πω χρόνια πολλά στη φίλη μου που το όνομα της ΔΕΝ αρχίζει από Α! 

      Φίλη μουυυυυυ!!! Χρόνια πολλά! Να σε χαιρόμαστε να είσαι καλά πάντα!  Παρόλο που δε θέλεις χρόνια πολλά...το ξέρω....ήθελα να σου τα πω! Και ναι υπάρχει η γιορτή σου παρόλο που ξέρω ότι δε θέλεις να τη γιορτάσεις γιατί δεν δέχεσαι τα πολλά δώρα τα υπέροχα αυτά που θα σου έπερνα αν ήθελες να γιορτασεις τη γιορτή σου! Έλα, πλάκα σου κάνω...ξέρω ότι δεν έχεις συνηθίσει ακόμα αλλά που θα πάει,εσύ χριστιανή ορθόδοξη,θα συνηθίσεις....αν όχι τώρα....όταν μετανιώσεις!

   Λοιπόν επειδή αν σου πάρω δώρο θα με σκοτώσεις,και αν σου πω χρόνια πολλά θα με τεμαχίσεις σε κομμάτια και θα τα δώσεις στο σκύλο σου να τα φάει......Στα λέω από εδώ!

Χρονιαα;αααα πολλάαααααααααααααααααααααααααα!!!!!
πάρα ένα τραγουδάκι!


Μικρή μόλις 3 ώρες από εμένααα.....χρόνια πολλά σε αγαπάμε!

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

συγνωμη:(

Να 'μαι παλι:Ρ
Πηρα φορα σημερα..
Λοιπον..Ηθελα να πω ενα συγνωμη..Σε ολους που τους εχω φωναξει,που τους εχω βρισει και που εχω νευριασει μαζι τους χωρις να φταινε.Οπως εκανα σημερα μαζι σου.Σε υπερλατρευω και το ξερεις!σορρυσορυυσορρυ♥.Κολληματακι μου.Λατρειαα:3
miss u a lot:|(εσυ ξερεις).συγνωμη ρε.Βασικα εγινε κατι αλλα υγεια:Ρ .ελπιζω να με καταλαβουν:3

αα! κ Λ* σορρυ για ολες τις φορες που σου εχω φωναξει αλλα δεν με ξυπνανε στις 10 το πρωι για να μου πουν να παω να δω το Χαρρυ Ποττερ την αδερφαρα:D
Kαλο βραδυ:*
SORRY και παλι:(

συκοφαντιες απο ζηλεια!

Συγνωμη που εχω πολλες μερες να γραψω, αλλα ηθελα να βρω ιδεα για αρθο και δεν μου ερχοταν:Ρ. Λοιπον σημερα(τετοια ωρα τετοια λογια.Ειναι 3 τα ξημερωματα) Θα σας μιλησω για το αιωνιο κολλημα μου.Το κολλημα μου ειναι ο justin bieber, οπως και αλλων 310361 κοριτσιων.Ομως συνεχεια ακουω απο φιλους μου κακοβουλα σχολια για αυτον.Οπως οτι ειναι gay.Απο που το εβγαλαν αυτο το συμπερασμα?! Γιατι το λενε αυτο?! Εγω νομιζω πως απλα ζηλευουν.Μη δουν ενα ομορφο αγορι που τρεχουν ολες απο πισω του κ ειναι ολα τα κοριτσια θαυμαστριες του.Αμεσως.Ο ταδε ειναι αδερφηηηη!Οκ ρε φιλε.Πες πως ειναι.Εσενα τι σε νοιαζει?! Eφοσον δεν εισαι μανα του, πατερας του, αδερφη του, αδερφος του&δε σου τρωει το ψωμι..Τι στο καλο σε νοιαζει?! Βρηκαμε ολοι τωρα ο Bieber η αδερφουλα!Ας ησουν ετσι οπως ειναι ο Justin και ας ησουν κ αδερφη ρε!Ολοι με τις ζηλειες σας πια! Καντε και κατι εκτος απο το να καθεστε να σχολιαζετε.Καντε κατι να σας σχολιαζουν οι αλλοι!

Αυτα ειχα να πω:D καλο ξημερωμα λοιπον:3

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

λιβ γιουρ λαιφ:D







Μια νεαρή γυναίκα πήγε απογοητευμένη στη μητέρα της και της είπε ότι είχε κουραστεί να παλεύει στη ζωή της και ήθελε να τα παρατήσει. Η μητέρα, χωρίς λέξη, πήγε στην κουζίνα και έβαλε τρεις κατσαρόλες με νερό σε δυνατή φωτιά. Όταν το νερό άρχισε να βράζει, έριξε στη μία καρότα, στην άλλη αυγά και στην τρίτη κόκκους καφέ. Όταν έβρασαν, ζήτησε από την κόρη της να τα δοκιμάσει και να πει τις εντυπώσεις της. Εκείνη παρατήρησε ότι τα καρότα ήταν μαλακά και τα αυγά σφιχτά, αλλά όταν μύρισε τον καφέ, χαμογέλασε από ευχαρίστηση. Τότε, η μητέρα της τής είπε ότι και τα τρία τρόφιμα είχαν αντιμετωπίσει τις ίδιες συνθήκες και είχαν αντιδράσει διαφορετικά. Το σκληρό καρότο έγινε μαλακό και αδύναμο. Το μαλακό και εύθραυστο αυγό σκλήρυνε. Ο κόκκοι του καφέ, όμως, όταν ήρθαν σε επαφή με το καυτό νερό, το άλλαξαν και το έκαναν μυρωδάτο και γευστικό.
Πώς αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες; ρώτησε. Χάνεις τη δύναμή σου και λυγίζεις σαν το καρότο; Στον θάνατο, στον χωρισμό, στις οικονομικές δυσκολίες, σκληραίνει η καρδιά σου σαν το αυγό; Ή, μήπως, σαν τον καφέ, απελευθερώνεις το άρωμά σου και αλλάζεις τις καταστάσεις γύρω σου που προκαλούν πόνο; Όταν η δυσκολία χτυπά την πόρτα σου, είσαι καρότο, αυγό ή κόκκος καφέ; Ελπίζω- κατέληξενα έχεις αρκετή ευτυχία για να σε κάνει γλυκιά, αρκετές δοκιμασίες για να σε κάνουν δυνατή, αρκετή λύπη για να παραμείνεις ανθρώπινη και αρκετή ελπίδα για να μπορείς να προχωράς. 

*Λ*

Σαν μισοβρασμένα βατραχάκια....







 «Φανταστείτε μια κατσαρόλα γεμάτη κρύο νερό, μέσα στο οποίο κολυμπά ανέμελα ένα 
βατραχάκι. Κάτω από την κατσαρόλα ανάβεται μια μικρή φωτιά και το νερό αρχίζει να ζεσταίνεται πολύ σιγά. Το νερό, γίνεται χλιαρό και το βατραχάκι, βρίσκοντάς το μάλλον ευχάριστο, συνεχίζει να κολυμπά χαρούμενο. Η θερμοκρασία του νερού συνεχίζει να ανεβαίνει.
Τώρα το νερό είναι πιο ζεστό, απ' ό,τι το βατραχάκι θα θεωρούσε ευχάριστο, αισθάνεται λίγο κουρασμένο, παραταύτα δεν αισθάνεται φόβο.
Τώρα το νερό είναι πραγματικά ζεστό και το βατραχάκι αρχίζει να αισθάνεται δυσάρεστα, αλλά είναι εξουθενωμένο. Γι' αυτόν τον λόγο υπομένει και δεν αντιδρά. Η θερμοκρασία συνεχίζει να ανεβαίνει και τελικά το βατραχάκι βράζει και πεθαίνει.
Εάν έριχναν το ίδιο βατραχάκι κατ' ευθείαν σε νερό με υψηλή θερμοκρασία, με μια εκτίναξη των ποδιών του θα είχε πηδήξει αμέσως έξω από την κατσαρόλα. Και θα είχε σωθεί.
Πράγμα που αποδεικνύει, ότι όταν μια αλλαγή γίνει με τρόπο σχετικά αργό, διαφεύγει τη συνείδηση και στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν προκαλεί καμία αντίδραση, καμιά αντίσταση, καμία επανάσταση.
Εάν παρατηρούσαμε αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας εδώ και λίγες δεκαετίες, θα μπορούσαμε να διακρίνουμε ότι υφιστάμεθα μια αργή, αλλά σταδιακή εξαφάνιση των πανανθρώπινων αξιών μας και των ιδανικών μας. Δεν το καταλαβαίνουμε, όμως, γιατί γίνεται αργά και σιγά, για να το συνηθίζουμε.
Ενα μεγάλο μέρος καταστάσεων που πριν από 20, 30 ή 40 χρόνια θα μας έκαναν να φρίξουμε, και να βγούμε στους δρόμους, σιγά σιγά έγιναν κοινοί τόποι και σήμερα περνάνε απαρατήρητοι ή αφήνουν τελείως αδιάφορη την πλειονότητα του κόσμου.

Τα άσχημα προγνωστικά για το μέλλον μας, αντί να προκαλούν αντιδράσεις και εξεγέρσεις, δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να προετοιμάζουν ψυχολογικά τον κόσμο, ώστε να υφίσταται και να αποδέχεται τις εξαθλιωτικές και δραματικές συνθήκες ζωής που μας επιβάλλονται. Το συνεχές σφυροκόπημα από τα ΜΜΕ με την υπερπληροφόρηση, τις κακόγουστες εκπομπές και τα reality shows, που ισοπεδώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μεταλλάσσουν τον ανήσυχο ανθρώπινο νου σε παθητικό δέκτη, που απλά εκτελεί εντολές χωρίς κρίση και ικανότητα να αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του.
Συνειδητοποίηση ή βράσιμο. Πρέπει να διαλέξετε!!!





*Λ*

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ευχαριστώ...

       Χθες το βράδυ καθόμουν μέχρι τις 7 το πρωί και έβλεπα see you around. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να μπω να δω το μπλοκ της Δ* για να δω αν άντεξε να μη γράφει στο block της! Διάβασα λοιπόν τη πρώτη της ανάρτηση που δε κατάλαβα και πολύ τι ήθελε να πει ! Μετά πήγα στην επόμενη ανάρτηση που μιλούσε για το facebook!


          Το διάβασα δύο φορές και με έκανε να νιώσω χαζή! Είμαι και εγώ ένας από τους βλάκες! Έλεος πια με αυτό το facebook!


              Για αυτό αποφάσισα να κάνω και εγώ το "μεγάλο" βήμα και ΔΙΕΓΡΑΨΑ το facebook!


                Από εχθές παίρνω τα βλαμμένα τηλέφωνο και καταλαβαίνω πως είναι μόνο από το τόνο της φωνής του και όχι  με τα emoticons!
                
                                  Ποτέ δεν είναι αργά.....


            Και για αυτό θέλω να πω ευχαριστώ στη Δ*!!



*Λ*
                                     

I will be like....

             I will be like robot! Without feelings! Without pain! I won't care about you,
I will be a machine without anyone! Do you like it ? Do you like my new me? You made me! You are the responsible one! So,now you can live your life without me! It will be better without you! Just take your self and get out of here!

           I can't understand you! I can't understand your lies! I won't judge you for anything because you don't worth it!

        I was the only one who used to like everything on you! I thought that if I was like you, you would appreciate me more! But you are only for yourself !


       So enjoy it!

!I got no feelings
A no feelings
A no feelings
For anybody else
Except for myself!